;
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close

Οι καλύτερες ηχομπάρες για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική στην CES

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε ένα home cinema είτε να έχετε την εμπειρία ενός εντυπωσιακού ήχου surround, οι νέες ηχομπάρες της LG δίνουν την λύση στην CES

Παρόλο που οι τηλεοράσεις έχουν γίνει αισθητικά πιο ωραίες για το μάτι χάρη στο ότι είναι ελαφρύτερες και λεπτότερες, παραμένει η ανάγκη να είναι εξίσου ευχάριστες για την ακοή. Μετά την αγορά μιας τηλεόρασης με απίστευτη ανάλυση, το τελευταίο πράγμα που θα θέλατε είναι να ακούγεται ένας υπόκωφος ήχος όταν παρακολουθείτε την αγαπημένη σας χολιγουντιανή υπερπαραγωγή ή τις πιο πρόσφατες σειρές.

Θέλετε να βυθιστείτε στη δράση και να έχετε έναν πλούσιο ήχο που συμπληρώνει την εικόνα. Παλαιότερα αυτό θα σήμαινε ότι έπρεπε να επενδύσετε σε ογκώδη ηχητικά συστήματα, αλλά σήμερα οι καλύτερες ηχομπάρες μπορούν να παράγουν απίστευτο surround ήχο , χάρη σε μια σειρά από ηχεία με κομψό σχεδιασμό.

Η σειρά των ηχομπάρων της LG, μια σπουδαία λύση για το σαλόνι, ακόμη και για όσους επενδύουν σε home cinema, θα ενισχύσει οποιαδήποτε εμπειρία προβολής, καθώς οι ηχομπάρες παράγουν ήχο με τέτοιο τρόπο, ώστε δίνουν την εντύπωση ότι διαχέεται δυνατός ήχος από κάθε κατεύθυνση.

Παρακάτω μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα οφέλη από την αγορά μιας ηχομπάρας και να βρείτε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με τις ολοκαίνουργιες ηχομπάρες της LG που παρουσιάστηκαν στην CES 2020.

Η έκθεση CES 2020

Οι νέες ηχομπάρες στην CES 2020 επεκτείνουν τη άριστη φήμη της LG για τη δημιουργία ήχου που αντιστοιχεί σε μια ανώτερη οπτικοακουστική εμπειρία ψυχαγωγίας. Το AI Room Calibration είναι μια νέα λειτουργία που θα σας επιτρέψει να έχετε βελτιστοποιημένο ήχο μέσα στο δωμάτιό σας, ανεξαρτήτως μεγέθους και διαστάσεων. Οι ηχομπάρες είναι αυτο-βαθμονομημένες και μπορούν να αναγνωρίσουν και να αναλύσουν τόνους για να ρυθμίσουν τον ήχο ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στον χώρο σας. Αυτό πάει την ιδέα του έξυπνου ήχου σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

Αλλά η βελτιστοποίηση του ήχου δεν σταματά εκεί - οι premium ηχομπάρες της LG διαθέτουν επίσης έναν αλγόριθμο επεξεργασίας που μπορεί να αναβαθμίσει τους συμβατικούς τύπους αρχείων σε ποιότητα σχεδόν εφάμιλλη ενός στούντιο. Επιπλέον, όταν αγοράζετε ένα προαιρετικό ασύρματο SPK8 rear speaker kit, μπορείτε να έχετε ακόμα περισσότερο κινηματογραφικό ήχο. Το 2020 περισσότερα μοντέλα από ποτέ θα είναι συμβατά με το SPK8, καθώς και με το Google Assistant.

Ανεβάστε την εμπειρία θέασης σε άλλο επίπεδο

Με τις τηλεοράσεις να γίνονται λεπτότερες, ο χώρος που απαιτείται για την τοποθέτηση ποιοτικών ηχείων έχει μειωθεί. Επομένως, πολλά ενσωματωμένα ηχεία θα παλεύουν για την αναπαραγωγή βαθιών ή χαμηλών ήχων μπάσων και συχνά θα ακούγεται ένας ελαφρώς θορυβώδης ήχος. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα του ήχου είναι πολύ χαμηλότερη από την ποιότητα της εικόνας, ειδικά με ανάλυση 8K και με κάποιες τηλεοράσεις LG που διαθέτουν έως και 33 εκατομμύρια pixel.

Με την προσθήκη μιας ηχομπάρας, η συνολική εμπειρία προβολής μπορεί να βελτιωθεί χάρη στις έξυπνες ρυθμίσεις των ηχείων. Πολλά από τα μοντέλα της LG διαθέτουν εμπρός, πίσω, πλευρικά και ακόμη και προς τα πάνω ηχεία, που βοηθούν να δημιουργηθεί μια σφαιρική ατμόσφαιρα χάρη στον ήχο που αναπηδά από τους τοίχους και την οροφή.

Το LG Sound Bar SL10YG διαθέτει επίσης ήχο High Resolution Audio, ο οποίος παρέχει ταχύτητες δειγματοληψίας 192kHz και βάθος 24bit, που και τα δύο δημιουργούν πιο ακριβή ήχο και συμβάλλουν στη ζωντάνια τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών.

Μια ηχομπάρα της LG μπορεί επίσης να χρησιμοποιείται για να ακούτε μουσική, ενώ πολλές έχουν παράλληλα ενσωματωμένο λογισμικό ήχου Chromecast. Αυτό σας επιτρέπει να ανοίξετε μια εφαρμογή με δυνατότητα μετάδοσης (cast), όπως το Spotify, και με το πάτημα ενός κουμπιού να αναπαράγετε τα αγαπημένα σας τραγούδια μέσω του ηχείου σας. Εναλλακτικά, διαθέτουν Bluetooth, Dual HDMI και οπτικές συνδέσεις, ώστε ανεξάρτητα από τη μουσική που παίζει η συσκευή σας, να είναι εύκολο να την ακούσετε μέσα από την ηχομπάρα.

Μέρος ενός πιο έξυπνου σπιτιού

Εκτός του ότι λειτουργεί ως υψηλής ποιότητας ηχείο για την τηλεόραση και τη μουσική σας, η ηχομπάρα της LG μπορεί να αποτελέσει σημαντικό κομμάτι ενός έξυπνου σπιτιού. Το LG SL10YG είναι μια από τις πρώτες ηχομπάρες στον κόσμο, που υποστηρίζει τόσο το Google Assistant όσο και το Dolby Atmos, με το ηχείο να έχει τη δυνατότητα να ακολουθεί φωνητικές εντολές για να συλλέξει πληροφορίες και να αναπαράγει μουσική.

Λέγοντας απλά τις λέξεις "Hey Google", μπορείτε να μετατρέψετε την ηχομπάρα σε ένα πλήρως έξυπνο λειτουργικό ηχείο. Αυτό σας επιτρέπει να λαμβάνετε τους πιο πρόσφατους τίτλους ειδήσεων, πληροφορίες για τον καιρό ή να μαθαίνετε το όνομα του κομματιού που ακούτε, και όλα αυτά με μια φωνητική εντολή. Εάν διαθέτετε και άλλες έξυπνες εφαρμογές στο σπίτι σας, μπορείτε να τις ελέγχετε μέσω της μπάρας ήχου, για να δημιουργήσετε ατμοσφαιρικό φωτισμό για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ταινία.

Μάθετε από τους ειδικούς

Για να δημιουργήσει εξαιρετική ποιότητα ήχου, η LG συνεργάστηκε με τους Βρετανούς πρωτοπόρους στον ήχο υψηλής ανάλυσης, την Meridian. Η εταιρεία κατασκευάζει καινοτόμα και κομψά ηχεία από το 1977 και ήταν πρωτοπόρος του ψηφιακού ηχείου για το σπίτι και του CD player.

Η εμπειρία της Meridian έθεσε επίσης ένα νέο πρότυπο για τον ήχο στο αυτοκίνητο με το πρώτο παγκόσμιο σύστημα surround ήχου 3D στον κόσμο το 2012, ενώ σήμερα αυτή η γνώση έχει φτάσει στον κόσμο των ηχομπάρων .

Η προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Meridian, η οποία προσφέρει έναν ευρύ ήχο σαν σε στούντιο ηχογράφησης και αυξάνει το επίπεδο ήχου στο αυτί, έχει ενσωματωθεί στις συσκευές LG SL10YG και SL9YG. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς επιτρέπει τη διάδοση της μουσικής και των εφέ από όλες τις πλευρές στον θεατή, δημιουργώντας σχεδόν έναν τοίχο ήχου που καθιστά την δράση πιο εντυπωσιακή.

Αυτός ο τύπος ήχου δεν έχει πλεονεκτήματα μόνο όταν παρακολουθείτε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, αλλά είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός όταν παίζετε παιχνίδια στον υπολογιστή - ειδικά παιχνίδια δράσης-περιπέτειας - όπως το The Last of Us και το Resident Evil 2.

Δημιουργία πλήρως καθηλωτικού ήχου

Ένας άλλος τρόπος με τον οποίο οι καλύτερες ηχομπάρες της LG δημιουργούν απίστευτο ήχο είναι η ενσωμάτωση του Dolby Atmos. Με μια από τις πιο εντυπωσιακές και σημαντικές τεχνολογίες στο home cinema, ο θεατής μπορεί να πλαισιωθεί από ήχο, με διάλογο και δυνατά εφέ που τοποθετούνται σε ένα ακριβές σημείο στο σπίτι.

Αυτό που κάποτε ήταν εφικτό μόνο με την αγορά πολλών ηχείων surround ήχου , τώρα μπορεί να γίνει με μια και μόνο ηχομπάρα. Αυτός ο απίστευτα σφαιρικός ήχος όχι μόνο θα σας κάνει να νιώσετε πιο κοντά στη δράση, αλλά θα σας κάνει να βρίσκεστε μέσα σε αυτή ακριβώς τη σωστή στιγμή, όταν χρησιμοποιείτε έξυπνα από τους σκηνοθέτες του Χόλιγουντ,

Μια σημαντική εξέλιξη στην αναβάθμιση 7.1 surround ήχου είναι ότι το Dolby Atmos χρησιμοποιείται πλέον σε κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο και συχνά αναδεικνύεται από την αναπαραγωγή του ήχου ενός jumbo jet που πετάει πάνω από τα κεφάλια. Αυτό μπορεί να αναδημιουργηθεί και με μια ηχομπάρα και δεν είναι απλώς κάποια εκρηκτικά εφέ, αλλά οι λεπτές προσαρμογές που διαχέουν τον ήχο στα διάφορα μέρη του χώρου.

Αυτό οδηγεί σε μια πλήρως συναρπαστική εμπειρία και σας επιτρέπει να αισθάνεστε ακόμα πιο κοντά στη δράση, είτε παίζετε το πιο πρόσφατο βιντεοπαιχνίδι, βλέπετε την αγαπημένη σας τηλεοπτική σειρά, είτε παρακολουθείτε μια κλασική ταινία δράσης.