;
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close

ΙΣΤΟΡΙΑ / ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σήμερα, 350 Ελληνικά Καταστήματα Euronics σας περιμένουν σε ολόκληρη την Ελλάδα με ηλεκτρικές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας και άριστης ποιότητας στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς!

Για να φτάσουμε εδώ, στηριχθήκαμε σε μια μεγάλη διαδρομή, καθότι η εμπειρία μας και το δίκτυο Euronics έχουν μια ιστορία που ξεκινά το 2008. Τότε, μια ομάδα εννέα ανθρώπων αποτέλεσαν τους πρωτεργάτες ενός επιχειρηματικού μοντέλου που σταδιακά δημιούργησε τη εταιρεία Euronics.

Σκοπός τότε ήταν, η στρατηγική αναβάθμιση των υπηρεσιών στο χώρο των ηλεκτρικών ειδών ώστε οι ελληνικές επιχειρήσεις να συσπειρωθούν και να σταθούν δυναμικά στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης στην ελληνική αγορά.

Η Euronics φρόντισε να επενδύσει στην ενδυνάμωση του Έλληνα επιχειρηματία και να διασφαλίσει οικονομία κλίμακας με οφέλη για την ανταγωνιστικότητα του. Έτσι τα καταστήματα, αυξήθηκαν και συσπειρώθηκαν για το κοινό συμφέρον ώσπου δημιουργήθηκε η δύναμη των 160 καταστημάτων Euronics.

Το 2014 η Euronics ( Τότε Mega Electrics ) γίνεται ένα με τη διεθνή Euronics για να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη ελληνική αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών στην Ελλάδα και να παρέχει τα μεγαλύτερα οφέλη για εσάς!

Η ιστορία μας έρχεται να συμβάλλει ως τεχνογνωσία και προνόμιο για την εξυπηρέτησή σας. Στη Euronics θα βρίσκετε σταθερά προσωπικό ενδιαφέρον για την κάθε σας ανάγκη από τους ειδικούς στα ηλεκτρικά.