;
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στη Euronics σας νιώθουμε φίλους! Σας γνωρίζουμε με το όνομά σας και μας αρέσει να σας κοιτάμε ίσια στα μάτια! Γι’ αυτό και είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τη συσκευή που σας ταιριάζει απόλυτα και στην τιμή και με όρους στα μέτρα σας

 Επέκταση εγγύησης
 Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών
 E- Support
 Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
 Παράδοση και εγκατάσταση
 Συντήρηση - Επισκευή
 Εγγύηση αλλαγής
 Χρηματοδότηση
 Συμβουλευτική από ειδικούς
 Παραλαβή με ένα κλικ
 Κάρτες δώρου
 Υποστήριξη συσκευών υψηλής τεχνολογίας


Δόσεις / Ευκολία (VISA)

Για την αποπληρωμή των συσκευών που αγοράζετε μπορείτε να διευκολυνθείτε από τις ευέλικτες δόσεις που παρέχουμε εάν επιλέξετε τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα. Το ύψος των δόσεων κυμαίνεται ανάλογα με το ύψος της αγοράς σας.

Μεταφορά συσκευών

Η μεταφορά των συσκευών στον χώρο σας γίνεται δωρεάν (Εντός περιφέρειας).

Φύλαξη συσκευών

Αν ο χώρος σας δεν είναι έτοιμος, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να κρατήσουμε προς φύλαξη τις ηλεκτρικές συσκευές που αγοράσατε μέχρι να ετοιμαστεί ο χώρος σας.

Εγγύηση συσκευών

Όλα μας τα καταστήματα παρέχουν την πλήρη εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει το προϊόν που αγοράζετε με δυνατότητα επέκτασης έως 5 χρόνια.

Ανακύκλωση συσκευών

Έχοντας από τη φύση μας ευαισθησία για το περιβάλλον, αναλαμβάνουμε και την ανακύκλωση της παλιάς σας συσκευής. Συλλέγουμε και αποστέλλουμε όλες τις παλιές συσκευές σε εργοστάσια ανακύκλωσης, αποσυναρμολόγησης και απορρύπανσης, συμβάλλοντας έτσι σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.