;
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close

Όροι διαγωνισμού LG



Διαγωνισμός LG

Όροι και προϋποθέσεις

1.1 Η εταιρία «Euronics Greece» που εδρεύει στην οδό Δαμάσκου Σταμάτη 12, Αχαρνές διοργανώνει τον παρόντα διαγωνισμό με τίτλο: «Euronics Διαγωνισμός» με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής (εφεξής καλούμενοι ως «ΟΡΟΙ») οι οποίοι είναι αναρτημένοι στο διαδικτυακό τόπο euronics.gr (εφεξής καλούμενος ως «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΤΟΠΟΣ»).

1.2 Η «Euronics Greece» ως ιδιοκτήτης και διαχειριστής του «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΤΟΠΟΥ» φιλοξενεί και διαχειρίζεται την προβολή του διαγωνισμού, διαχειρίζεται το αρχείο προσωπικών δεδομένων που δημιουργείται αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό αυτό, αναλαμβάνει τη διενέργεια της ηλεκτρονικής κλήρωσης και αναλαμβάνει την επικοινωνία με τους νικητές.

1.3 Η «Euronics Greece» διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους «ΟΡΟΥΣ» κατά την απόλυτη κρίση της, να παρατείνει ή να μειώνει τη διάρκεια ή/και να ματαιώνει τον παρόντα διαγωνισμό, να ανακαλεί ή να αλλάζει τα δώρα/έπαθλα με άλλα ίσης αξίας αυτών και να τροποποιεί την ημέρα και ώρα της ανάδειξης/ανακοίνωσης των νικητών λόγω σπουδαίου λόγου ορίζοντας νέα ημερομηνία. Οι παραπάνω μεταβολές θα ανακοινωθούν εκ νέου στον «ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΤΟΠΟ». Κάθε μεταβολή είναι δεσμευτική για τους συμμετέχοντες οι οποίοι δεν αποκτούν εκ του λόγου αυτού κανένα δικαίωμα για αποζημίωση ή οιαδήποτε άλλη αξίωση έναντι των διοργανωτριών εταιριών.

2. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ – ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

2.1. Ο διαγωνισμός διαρκεί από τις 10/7/2023 μέχρι τις 05/8/2023 και ώρα 11:59πμ. Συμμετοχές που υποβάλλονται πριν ή/και μετά από τη συγκεκριμένη περίοδο δεν θα λαμβάνονται υπόψη και θα αποκλείονται.

2.2. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά πρόσωπα που κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα εφόσον έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των «Όρων».

2.3. Βασική προϋπόθεση είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να είναι έχει πραγματοποιήσει αγορά προϊόντος, της επωνυμίας LG από ένα συνεργαζόμενο κατάστημα ή από το ηλεκτρονικό κατάστημα euronics.gr .

2.4. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να ενεργούν νόμιμα και μέσα στα πλαίσια των χρηστών και συναλλακτικών ηθών.

2.5. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν υπεύθυνα ότι τα στοιχεία που δηλώνουν είναι αληθή.

2.6. Οι συμμετέχοντες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τις ενέργειες τους που στηρίζονται στη συμμετοχή τους στον παρόντα διαγωνισμό.

2.7. Από το διαγωνισμό αποκλείονται οι εργαζόμενοι της διοργανώτριας εταιρίας «Euronics Greece».

2.8. Σε κάθε περίπτωση ακυρώνονται αυτόματα οι συμμετοχές στο διαγωνισμό που δεν πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις (2.1, 2.2, 2.3, 2.4, 2.5, 2.6, 2.7, 2.8)

3. ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

3.1 Αγορά προϊόντος LG από online ή φυσικό κατάστημα euronics

3.2 Εγγραφή στη φόρμα διαγωνισμού, στο διαδικτυακό τόπο euronics.gr/euronics-lg

4. ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ – 2 μεγάλα δώρα:
1. Κλασικός Γύρος Ισπανίας 7 Ημέρες
2. Τυνησία – Μεγάλος Γύρος των Οάσεων Deluxe 8 Ημέρες

4.1 Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι από τις 10/7/2023 μέχρι τις 05/8/2023 και ώρα 11:59. (όπως σημειώνεται στην 2.1)

4.2 Διευκρινίζεται ρητά ότι, μετά τη λήξη του διαγωνισμού ή μετά από σύντμηση της χρονικής του διάρκειας, οι συμμετοχές δεν είναι δυνατές και οι ήδη γενόμενες θεωρούνται αυτοδικαίως ανύπαρκτες και ουδέν επάγονται αποτέλεσμα, ούτε δεσμεύουν πλέον οποιονδήποτε, θεωρούμενες νομίμως ανακληθείσες και αυτοδικαίως ανύπαρκτες, η τοιαύτη δε ενέργεια εξομοιούται με απόσυρση. Στη περίπτωση αυτή, οι συμμετέχοντες, με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό, αποδέχονται ανέκκλητα ότι δεν αποκτούν δικαίωμα ή απαίτηση κατά των διοργανωτών, ούτε νομιμοποιούνται να ζητήσουν τη συνέχιση του λήξαντος διαγωνισμού, είτε την παράδοση των μη παραδοθέντων δώρων, είτε οποιαδήποτε περαιτέρω αποζημίωση.

4.3 Θα αναδειχθούν 2 τυχεροί/ες, που θα κερδίσουν το εκάστοτε δώρο που αναγράφεται καθαρά στις αναρτήσεις του διαγωνισμού.

4.4 Επιπλέον, θα αναδειχθούν αναπληρωματικοί νικητές/τριες, σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγο του αρχικού νικητή.

4.5 Οι αρχικοί τυχεροί θα ειδοποιηθούν από την «Euronics Greece» με προσωπικό μήνυμα, εντός των επόμενων 24 ωρών από τη διεξαγωγή της κλήρωσης 09/08/2023, σχετικά με το αποτέλεσμα του διαγωνισμού και τη διαδικασία παραλαβής του δώρου τους. Κατά την παραπάνω επικοινωνία θα ζητείται από τον νικητή να στείλει με email α) τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας) και β) ότι αποδέχονται το δώρο γ) η «Euronics Greece» δύναται να ζητήσει από τον νικητή να φωτογραφηθεί κατά την παράδοση του δώρου και στη συνέχεια να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες.

4.6 Μετά την παρέλευση 1 ημερολογιακής εβδομάδας από την ανάδειξη του νικητή και συγκεκριμένα μετά από το διάστημα των 7 ημερών μετά την κλήρωση το δικαίωμα παραλαβής δώρου του αρχικού τυχερού αυτόματα αποκλείεται και ουδεμία
αξίωση δύναται να προβληθεί έναντι των διοργανωτριών εταιριών στις περιπτώσεις μη επικοινωνίας αυτών και μη δήλωσης αποδοχής του δώρου ή μη διεκδίκησης των δώρων για οποιοδήποτε λόγο (με την αντίστοιχη, αποστολή email) ή άρνησης παραλαβής του δώρου ή σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγο σύμφωνα με τα παραπάνω.

4.7 Μετά από 7 εργάσιμες ημέρες από την ειδοποίηση του αναπληρωματικού τυχερού, σε περίπτωση μη επικοινωνίας αυτού και μη δήλωσης αποδοχής του δώρου ή μη διεκδίκησης των δώρων για οποιοδήποτε λόγο (με την αντίστοιχη αποστολή email) ή άρνησης παραλαβής του δώρου ή σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής για οποιοδήποτε λόγο σύμφωνα με τα παραπάνω, τότε τα σχετικά δώρα αποκλείονται οριστικά.

5. ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ


5.1. Ο έκαστος συμμετέχων στον Διαγωνισμό εγγυάται ότι θα παρέχει αληθείς, ακριβείς, επίκαιρες και πλήρεις πληροφορίες για το άτομό του κατά την εγγραφή του και τη συναίνεση συμμετοχής του στην άνω προωθητική ενέργεια (εφεξής «Δεδομένα Εγγραφής»). Επιπλέον, δεσμεύεται να διατηρεί και να ενημερώνει εγκαίρως τα Δεδομένα Εγγραφής, ώστε αυτά να είναι αληθή, ακριβή, επίκαιρα και πλήρη κατά τη διάρκεια της παρούσας προωθητικής ενέργειας.

5.2. Εάν ο χρήστης χρησιμοποιήσει πληροφορίες αναληθείς, ανακριβείς, ανεπίκαιρες ή ελλιπείς ή παραπλανητικές, οι διοργανώτριες εταιρίες δε φέρουν καμία ευθύνη και αποκλειστικά υπεύθυνος για την αλλοιωμένη απεικόνιση της κατάστασης του χρήστη θεωρείται ο ίδιος ο χρήστης.

5.3. Με επιφύλαξη άλλων ειδικώς ορισμένων, δεν είναι υποχρεωτική η παροχή οποιουδήποτε πρόσθετου στοιχείου, το οποίο δεν είναι απαραίτητο ή εύλογο να ζητηθεί στα πλαίσια του Διαγωνισμού. Οποιοσδήποτε διαγωνιζόμενος ή χρήστης της ιστοσελίδας βρεθεί να παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή πρόγραμμα των Δικτυακών Τόπων (hacker), τότε αποβάλλεται πάραυτα από το διαγωνισμό και οι διοργανώτριες εταιρείες διατηρούν το δικαίωμα να αναφέρουν το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές.


6. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η διοργανώτρια εταιρία, οι υπάλληλοι και τα διευθύνοντα στελέχη της δεν φέρουν ευθύνη, στον βαθμό που αποκλεισμός της ευθύνης επιτρέπεται από το νόμο, για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, ηθική, θετική ή άλλου είδους ζημία προέρχεται από ή συνδέεται με την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου Διαγωνισμού.

7. ΛΗΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
Μετά τη Λήξη του Διαγωνισμού καθώς και της διανομής των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση των διοργανωτριών παύει να υφίσταται. Οι διοργανώτριες δεν θα υπέχουν ούτε θα αναλαμβάνουν οποιαδήποτε άλλη υποχρέωση έναντι των συμμετεχόντων.

8. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ


8.1. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του τρέχοντος διαγωνισμού η «Euronics Greece» δύναται να χρησιμοποιήσει στοιχεία που προκύπτουν από το όνομα και επώνυμο των συμμετεχόντων καθώς και προσωπικά στοιχεία επικοινωνίας που δηλώνονται για την ταυτοποίηση του δώρου.

8.2. Τα ανωτέρω δεδομένα δεν θα κοινοποιηθούν σε άλλα εκτός των ανωτέρω, νομικά ή φυσικά πρόσωπα. Σε σχέση με τέτοια αρχεία δεδομένων, οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν. Επίσης οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)

8.3. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό αποτελεί ελεύθερη και σαφή δήλωση και συναίνεση των συμμετεχόντων για την επεξεργασία των παραπάνω δεδομένων τους και την τήρηση σχετικού αρχείου για τους προαναφερθέντες σκοπούς. Η αναζήτηση, αποδοχή και παραλαβή των δώρων από τους νικητές συνιστούν σαφή συγκατάθεση αυτών για χρήση του ονόματός τους με σκοπό την δημοσιοποίηση του Διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του και για την επεξεργασία στοιχείων τους κατά τα ανωτέρω.

8.4. Ο κάθε νικητής με τη συμμετοχή του στον Διαγωνισμό, συναινεί ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Με επιφύλαξη των παραπάνω οριζόμενων, άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, δεν νομιμοποιούν τη διοργανώτρια να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να το ανακαλέσει.

8.5. Οι συμμετέχοντες στον παρόντα Διαγωνισμό συναινούν στη χρήση των email τους όπως αυτά προκύπτουν από τα ονοματεπωνυμα όποιου ενημερωτικού ή/και διαφημιστικού υλικού με προσφορές από την «Euronics Greece» ή/και από συναφείς επιχειρήσεις που θα επιλέγονται από τη «Euronics Greece»

9. ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ – ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ – ΕΦΑΡΜΟΣΤΑΙΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων, ακόμη και εάν τροποποιηθούν μελλοντικώς, ως ανωτέρω προσδιορίζεται. Οποιαδήποτε διαφορά τυχόν ανακύψει σχετικά με τον Διαγωνισμό και την εφαρμογή των παρόντων Όρων θα επιλύεται καταρχήν από τριμελή επιτροπή της αποκλειστικής επιλογής της Εταιρίας. Περαιτέρω δε, για οποιαδήποτε διαφορά δεν δύναται να επιλυθεί όπως παραπάνω ορίζεται σε σχέση με τον ως άνω Διαγωνισμό, αρμόδια ορίζονται αποκλειστικά τα Δικαστήρια της Αθήνας και εφαρμοστέο δίκαιο το Ελληνικό.

Παρακάτω περιγράφονται τα ταξίδια!

Κλασικός Γύρος Ισπανίας 7 Ημέρες

Βαρκελώνη, Βαλένθια, Μαδρίτη, Τολέδο, Σαραγόσα

Αναχωρήσεις:

14, 21, 28 Αυγούστου ‘23

04 Σεπτεμβρίου ‘23

1 η Ημέρα: Αθήνα – Βαρκελώνη – Βαλένθια Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας, τη Βαρκελώνη. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για τη Βαλένθια. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

2 η Ημέρα: Bαλένθια - Μαδρίτη Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Ισπανίας τη Μαδρίτη, που είναι χτισμένη στο κέντρο της Ιβηρικής Χερσονήσου, σε υψόμετρο 667 μ. πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας, στις όχθες του ποταμού Μανθανάρες. Άφιξη νωρίς το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3 η Ημέρα: Μαδρίτη Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή πανοραμική ξενάγηση θα δούμε τα αναρίθμητα αξιοθέατα που “στολίζουν” την Μαδρίτη. Θα δούμε την μεσαιωνική πλατεία “Πλάθα Μαγιόρ”, την Πουέρτα δελ Σολ (την πόρτα του ήλιου) που είναι το γεωγραφικό κέντρο της Ισπανίας, την Πλάθα δε Οριέντε που την διακοσμούν τα αγάλματα των Ισπανών βασιλέων, το Βασιλικό Παλάτι με τα 2.500 δωμάτια, και τον Καθεδρικό Ναό της Αλμουδένα. Θα διασχίσουμε μεγάλες Λεωφόρους όπως την Λεωφόρου Πράδο, όπου βρίσκονται μεγάλα μουσεία, όπως η Πινακοθήκη του Πράδο και Μοντέρνας Τέχνης Ρέϊνα Σοφία, θα δούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό Ατότσα και το νεοκλασικό κτίριο που στεγάζει την Βουλή. Θα περάσουμε από τις πλατείες του Ποσειδώνα και της Θεάς Κυβέλης με το υπέροχο νεοκλασικό κτίριο του Ταχυδρομείου, την Πύλη του Αλκαλά και το μεγάλο Πάρκο Ρετίρο. Τέλος θα διασχίσουμε την μεγάλη λεωφόρο Καστελιάνα με τα μοντέρνα κτίρια, το γήπεδο του Μπερναμπέου και την Πλατεία του Χριστόφορου Κολόμβου . Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Για το ελεύθερο απόγευμα σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Μουσείου του Πράδο με έργα των μεγάλων ζωγράφων, όπως του Ελ Γκρέκο, Μουρίλιο, Βελάσκεθ και Γκόγια, και το Βασιλικό Παλάτι. Διανυκτέρευση.

4 η Ημέρα: Μαδρίτη – Τολέδο Πρωινό μπουφέ στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Τολέδο, την «πόλη των τριών πολιτισμών» (Χριστιανών, Εβραίων και Αράβων), χτισμένη στις όχθες του ποταμού Τάγου, που διατηρεί αναλλοίωτη τη μεσαιωνική φυσιογνωμία της και έχει συμπεριληφθεί στον κατάλογο της Unesco σαν Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό, που κυριαρχεί στο κέντρο της πόλης και αντικατοπτρίζει την ιστορική σημασία του, το σπίτι-μουσείο του Ελ Γκρέκο (Δομίνικου Θεοτοκόπουλου) και την εκκλησία του Αγίου Θωμά, όπου βρίσκεται το αριστούργημά του Ελ Γκρέκο, «Η ταφή του κόμη Οργκάθ» (1586-1588). Επιστροφή νωρίς το μεσημέρι στη Μαδρίτη και απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να περπατήσετε στα γραφικά στενά της περίφημης συνοικίας Barrio de la Letras, μία απ' τις πιο μποέμ συνοικίες της Ευρώπης, όπου έζησαν και δημιούργησαν πολλοί απ' τους σπουδαίους ζωγράφους και λογοτέχνες της Ισπανίας, όπως ο Λόπεθ Ντε Βέγκα και Θερβάντες. Διανυκτέρευση.

5 η Ημέρα: Μαδρίτη – Σαραγόσα – Βαρκελώνη Μετά το πρωινό, αναχώρηση οδικώς για τη Βαρκελώνη. Καθ’ οδόν, θα επισκεφθούμε τη Σαραγόσα, την πολυπληθέστερη πόλη της αυτόνομης περιφέρειας της Αραγονίας, με τα χαρακτηριστικά κτίρια της τέχνης «μουδεχάρ» αρχιτεκτονική διακόσμηση επηρεασμένη από τη μουσουλμανική παράδοση με στοιχεία από τη χριστιανική κουλτούρα και το γοτθικό στιλ. Θα δούμε την επιβλητική εκκλησία την Βασιλική της Πιλάρ και τον Καθεδρικός Ναός Λα Σέο, που έχουν ανακηρυχτεί από την Unesco Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Αργά το απόγευμα άφιξη στη Βαρκελώνη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη. Σας προτείνουμε να κάντε τη βόλτα σας στο γνωστό πεζόδρομο Ράμπλα και την περιοχή της Μπαρτσελονέτα στο λιμάνι. Διανυκτέρευση.

6 η Ημέρα: Βαρκελώνη Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή μας πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε μεγάλες λεωφόρους και θα περάσουμε από την Πλατεία Ισπανίας με το «Μαγικό Σιντριβάνι», θα ανηφορήσουμε στον λόφο Μονζουίκ, όπου βρίσκεται το Ισπανικό Χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής. Εδώ βρίσκονται και οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν το 1992. Στη συνέχεια, θα κατηφορίσουμε στο λιμάνι της πόλης, όπου δεσπόζει το μνημείο του Χριστόφορου Κολόμβου, θα διασχίσουμε το διάσημο πεζόδρομο Ράμπλα και θα καταλήξουμε στην Πλατεία της Καταλονίας, για να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, όπου δεσπόζει ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Ευλαλίας, και θα καταλήξουμε στην παραλία Μπαρτσελονέτα και στο Ολυμπιακό Χωριό. Τέλος, θα επισκεφτούμε την αντισυμβατική εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (της Ιεράς Οικογένειας), έργο του μοντερνιστή Καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαουντί. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Διανυκτέρευση.

7 η Ημέρα: Βαρκελώνη – Αθήνα Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στην πρωινή μας πανοραμική περιήγηση θα διασχίσουμε μεγάλες λεωφόρους και θα περάσουμε από την Πλατεία Ισπανίας με το «Μαγικό Σιντριβάνι», θα ανηφορήσουμε στον λόφο Μονζουίκ, όπου βρίσκεται το Ισπανικό Χωριό, μια μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής. Εδώ βρίσκονται και οι περισσότερες από τις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Αγώνων που έγιναν το 1992. Στη συνέχεια, θα κατηφορίσουμε στο λιμάνι της πόλης, όπου δεσπόζει το μνημείο του Χριστόφορου Κολόμβου, θα διασχίσουμε τη διάσημη πεζοδρομημένη λεωφόρο Ράμπλα και θα καταλήξουμε στην Πλατεία της Καταλονίας, για να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης, όπου δεσπόζει ο γοτθικός Καθεδρικός Ναός του Τιμίου Σταυρού και της Αγίας Ευλαλίας, και θα καταλήξουμε στην παραλία Μπαρτσελονέτα και στο Ολυμπιακό Χωριό. Τέλος, θα επισκεφτούμε την αντισυμβατική εκκλησία Σαγράδα Φαμίλια (της Ιεράς Οικογένειας), έργο του μοντερνιστή Καταλανού αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαουντί. Επιστροφή το μεσημέρι στο ξενοδοχείο και απόγευμα ελεύθερο. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το ενυδρείο, ένα από τα πιο σημαντικά της Ευρώπης, ή το Μουσείο Πικάσο, ή το Μουσείο του Χουάν Μιρό και περπατήστε στην Πασέο Ντε Γκράθιας, τον ωραιότερο δρόμο της Βαρκελώνης και φωτογραφίστε τα απίστευτα κτίρια του Αντόνιο Γκαουντί, την Πεδρέρα και Κάσα Μπατλό. Περιπλανηθείτε μέσα στα στενά την γοτθικής συνοικίας με τα πολλά καταστήματα και απολαύστε τον καφέ ή την μπίρας σας με τάπας σε ένα από τα πολλά μπαρ στη γραφική Πλάθα Ρεάλ. Eπιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βαρκελώνη - Αθήνα με απευθείας πτήσεις της Vueling.

• Διαμονή στα επιλεγμένα κεντρικά ξενοδοχεία 4*. (Hotel Eurostars Acteon στη Βαλένθια, Hotel Exe Plaza ή Crisol Via Castellana στη Μαδρίτη, Hotel Evenia Rossello 4* στη Βαρκελώνη).

• Πρωινό μπουφέ καθημερινά.

• Περιηγήσεις, εκδρομές, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.

• Όλες οι περιηγήσεις πραγματοποιούνται με υπερσύγχρονο στόλο λεωφορείων EURO6, ο μοναδικός που διαθέτει ειδική κλιματιστική μονάδα με φυσικό ψυχικό αέρα και φίλτρα ενεργού άνθρακα εντός της καμπίνας, εξασφαλίζοντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και φυσικά, την ασφάλειά σας.

• Τοπικός ξεναγός στο Τολέδο.

• Έμπειρος τοπικός ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός.

• Φ.Π.Α.

• Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.

• Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά. (max.size 40x20x30cm)

• Μια αποσκευή μέχρι 25 κιλά. • Φόροι αεροδρομίων & ξενοδοχείων (225€). Δεν περιλαμβάνονται:

• Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.

• Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

• Checkpoints (25€).

• Προαιρετική ασφάλεια Covid (20€). Πτήσεις Vueling Αναχώρηση: Αθήνα – Βαρκελώνη 03.55 06.05 Επιστροφή: Βαρκελώνη – Αθήνα 23.20 03.15

Σημειώσεις :

• Ξεναγήσεις και εκδρομές: Eνδέχεται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Τυνησία – Μεγάλος Γύρος των Οάσεων Deluxe 8 Ημέρες

Αναχωρήσεις: 12/08, 19/08, 26/08 02/09, 09/09

1 η Ημέρα: Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Τύνιδα Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απευθείας πτήση για Τύνιδα. Άφιξη, υποδοχή από τον ξεναγό μας και τον αντιπροσωπο μας. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στην Τύνιδα. Διανυκτέρευση.

2 η Ημέρα: Τύνιδα – Μουσείο Μπαρντώ – Καρχηδόνα Πρωινό και αναχώρηση για επίσκεψη στο μουσείο Μπαρντώ, που έχει μια από τις καλύτερες και μεγαλύτερες συλλογές ψηφιδωτών στον κόσμο. Στη συνέχεια διασχίζοντας τις κεντρικές λεωφόρους της Τύνιδας, θα επισκεφθούμε το χώρο όπου βρίσκεται το διοικητικό κέντρο της Τυνησίας και το Τέμενος Ζιτούνα και κατηφορίζοντας θα μπούμε στη μεγάλη σκεπαστή αγορά της Τύνιδας. Αφού ολοκληρώσουμε την επίσκεψη μας στα σουκς, φθάνουμε στην πύλη της εισόδου της Μεδίνας και μπαίνουμε στη λεωφόρο Μπουργκίμπα, μια από τις μεγαλύτερες λεωφόρους της Τύνιδας, όπου βρίσκεται και το σύγχρονο εμπορικό κέντρο της πόλης.  Μετά από μία σύντομη διαδρομή και περνώντας από τη λίμνη της Τύνιδας(Ντου Λακ), φθάνουμε στην Καρχηδόνα όπου θα επισκεφθούμε το αρχαίο θέατρό τη και τις θέρμες του Αντονίνου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3 η Ημέρα: Τύνιδα – Μοναστίρ – Κερουάν – Γκάφσα – Τοζέρ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για το Κερουάν. Στη διαδρομή θα επισκεφθούμε το Μοναστίρ,πανεπιστημιούπολη και γενέτειρα του επί χρόνοια προέδρου της Τυνησίας Μπουργκίμπα και επίσκεψη στο μαυσωλείο του. Αναχώρηση και άφιξη στην Κερουάν και περιήγηση της πόλης με επισκέψεις στις δεξαμενές των Αγλαβιτών, το τέμενος του συντρόφου του προφήτη(κουρέα), με τα περίφημα αραβουργήματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με το πρώτο ιερό Τέμενος που χτίστηκε στη βόρεια Αφρική. Έπειτα επίσκεψη στη Μεντίνα, με την ενδιαφέρουσα αγορά της. Ελεύθερος χρόνος για καφέ τσάι και παραδοσιακά γλυκά. Επίσκεψη σε εργαστήριο χαλιών-παραδοσιακή τέχνη της Καιρουάν. Αναχώρηση για την Τοζέρ με μία διαδρομή δίπλα στους πρόποδες του Άτλαντα, περνώντας από την Γκάφσα φθάνουμε στην μεγαλύτερη όαση της Τυνησίας, το Τοζέρ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Μετά το δείπνο επίσκεψη του λαογραφικού μουσείου Νταρ Σαριέτ. Διανυκτέρευση.

4 η Ημέρα: Τόζερ – Νέφτα – Σεμπίκα – Ταμέρζα – Ουνγκισμέλ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Περιήγηση στην πόλη του Τοζέρ με την ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική της και την αγορά της. Επίσκεψη της μεγαλύτερης όασης της Τυνησίας και καθώς τη διασχίζουμε, θα αισθανθούμε την ατμόσφαιρα της όασης και την δροσιά της. Επίσκεψη στο ζωολογικό κήπο της όασης όπου θα δούμε ζώα της ερήμου. Η διαδρομή αυτή προαιρετικά μπορεί να γίνει με Παϊτόνια. Γεύμα. Επιβίβαση σε 4 επί 4, επίσκεψη στο πανέρι της όασης της Νέφτα και συνεχίζουμε στις ορεινές οάσεις Τσεμπίκα, Ταμέρζα και Ουνγκισμέλ όπου βρίσκεται το στούντιο που γυρίστηκε η ταινία ο πόλεμος των άστρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας . Χρόνος ελεύθερος για χαλάρωση . Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5 η Ημέρα: Τόζερ – Σοτ Ελ Τζερίντ – Κιμπίλη – Ντούζ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για την Ντουζ, που είναι η πόρτα της ερήμου, διασχίζοντας την αλμυρή λίμνη του Σοτ Ελ Τζερίντ που η επιφάνεια της είναι καλυμμένη από αλάτι, όπου ιδιαίτερα μετά τη βροχή έχουμε την αίσ θηση πως βρισκόμαστε σε παγετώνα και στην περιοχή αυτή συναντάμε και το φαινόμενο του αντικατοπτρισμού και επίσης το Στο Ελ Τζερίντ βρίσκουμε και τα περίφημα τριαντάφυλλα της ερήμου. Σύντομη στάση για φωτογραφίες. Στη συνέχεια περνώντας από την Κιμπίλη με την όαση της, φθάνουμε στην επόμενη πανέμορφη όαση της Ντουζ. Εγκατάσταση στο ξενοδοχείο μας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στους αμμόλοφους και πριν τη δύση του ηλίου θα κάνουμε τη βόλτα στους αμμόλοφους της Σαχάρας με καμήλες για να απολαύσουμε τη μοναδικότητα, τη μεγαλοπρέπεια και την απεραντοσύνη της Σαχάρας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

6 η Ημέρα: Ντούζ – Ματμάτα – Ελ Τζεμ – Σους – Πορτ Ελ Κανταούι – Χαμμαμέτ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Αναχώρηση για το βορρά με επίσκεψη στα Ματμάτα χωριό Βερβερίνικο, μέσα σε ένα σεληνιακό τοπίο, χτισμένο σε ένα λόφο με τις περίφημες κατοικίες των Τρογλοβιτών, όπου θα επισκεφθούμε και μια τυπική κατοικία τους. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ρωμαϊκό αμφιθέατρο του Ελ Τζεμ. Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας διασχίζοντας τους ατέλειωτους ελαιώνες, άφιξη στην Σους. Σύντομη στάση στο κέντρο της πόλης και ελεύθερος χρόνος στην πλούσια αγορά της. Θα συνεχίσουμε με επίσκεψη στο φημισμένο Θέρετρο του Πορτ ελ Καντάουι με την χαρακτηριστική μαρίνα του και την πανέμορφη παραδοσιακή αρχιτεκτονική του. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Χαμμαμέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

7 η Ημέρα: Χαμμαμέτ Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για να εξερευνήσετε το Χαμμαμέτ. Δείπνο. Διανυκτέρευση. 8 η Ημέρα: Χαμμαμέτ – Σίντι Μπουσαιντ – Τύνιδα – Αθήνα - Θεσσαλονίκη Πρωινό στο ξενοδοχείο μας. Ημέρα ελεύθερη για μπάνιο και χαλάρωση.(check out: 12.00) Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στην Τύνιδα με επίσκεψη στις σκεπαστές αγορές της Τύνιδας για τα τελευταία σας ψώνια. Μεταφορά στο γραφικό χωριό Σίντι Μπου Σάιντ με την ανδαλουσιάνικη αρχιτεκτονική του, την πανοραμική θέα του στη μεσόγειο και την όμορφη μαρίνα του. Θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σε ένα παραδοσιακό καφενέ ένα μοναδικό αραβικό καφέ ή τσαι μέντα. Στη συνέχεια θα μεταφερθούμε στο παραδοσιακό εστιατόριο la victoire για το αποχαιρετιστήριο δείπνο. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Τύνιδας για τη πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:

• Εφτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία El MOURADI AFRICA TUNIS 5*, HOTEL RAS EL AIN TOZEUR 4*, MOURADI DOUZ 4*, LE ROYAL HAMMAMMET 5* ή παρόμοια (standard δωματια ξενοδοχείου τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με πρόσθετο κρεβάτι, το μονόκλινο θα είναι δωμάτιο με μία κλίνη ή δίκλινο με χρήση ενός κρεβατιού).

• Αεροπορικά εισιτήρια Θεσσαλονίκη - Αθήνα – Τύνιδα – Αθήνα – Θεσσαλονίκη με την Aegean Airlines

• (7) πρωϊνά και (6) επιλεγμένα γεύματα ή δείπνα σε μπουφέ στα ξενοδοχεία • Αποχαιρετιστήριο δείπνο στο εστιατόριο La Victoire με μενού • Τοπικός διπλωματούχος ξεναγός-αρχηγός

• Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα

• Η εκδρομή στις ορεινές οάσεις με τζιπ 4Χ4(υποχρεωτικά στη διάρκεια της εκδρομής η ζώνη ασφαλείας)

• Βόλτα με καμήλες στους αμμόλοφους της Σαχάρας

• Φόροι αεροδρομίων, δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία & φιλοδωρήματα : 235 ευρώ

• Φ.Π.Α.

• Ασφάλεια ταξιδιού Δεν περιλαμβάνονται:

▪ Προαιρετικά ένα επιπλέον δείπνο(35€) με παραδοσιακή τυνησιακή κουζίνα στη Βεδουίνικη βραδιά όπου θα απολαύσετε τους Βεδουίνικους παραδοσιακούς χορούς, τους γητευτές των φιδιών, τα άλογα που χορεύουν, χορό οριεντάλ ▪

Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

▪ Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Για το πρόγραμμα, τις ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις η διοργανώτρια εταιρία δε φέρει ουδεμία ευθύνη.