;
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι σας.
Filters
Αναζήτηση
Close
RSS

Ενδιαφέροντα άρθρα

CES 2020: Οι καλύτερες OLED βρίσκονται στο επίκεντρο
CES 2020: Οι καλύτερες OLED βρίσκονται στο επίκεντρο Η LG rollable τηλεόραση είναι μια σημαντική πρόοδος στην τεχνολογία, και ο σχεδιασμός της είναι μινιμαλιστικός χωρίς να χρειάζεται πλέον να κυριαρχεί στο σαλόνι. Μοιάζει περισσότερο με ένα έργο τέχνης και η οθόνη μπορεί να εμφανιστεί με το πάτημα ενός κουμπιού. Η αναλογία προβολής μπορεί να αλλάξει για συγκεκριμένες κινηματογραφικές εμπειρίες, με επιλογές για Full View, Line View και Zero View.
Οι καλύτερες ηχομπάρες για τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και μουσική στην CES Ακούστε μουσική, κάντε τα ψώνια σας και αφήστε σημειώσεις για την οικογένεια. Στην έκθεση IFA, όλα αυτά και πολλά άλλα μπορούν να γίνουν με το ψυγείο InstaView ThinQ της LG. Μια από τις πιο χρησιμοποιούμενες συσκευές σε οποιοδήποτε σπίτι, το ψυγείο ήταν πάντα το κεντρικό κομμάτι της κουζίνας. Εκεί κατευθύνονται τα παιδιά όταν επιστρέφουν από το σχολείο στο σπίτι, εκεί ετοιμάζονται τα γεύματα και εκεί παρουσιάζονται με περηφάνια οι χειρόγραφες σημειώσεις και οι φωτογραφίες των μελών της οικογένειας. Με το ψυγείο InstaView ThinQ της LG μπορούν να γίνουν όλα αυτά αλλά και πολλά άλλα. Με την πολυαναμενόμενη παρουσίαση στην IFA 2019 και με ημερομηνία πώλησης που έρχεται πολύ σύντομα, αυτή η έξυπνη συσκευή διαθέτει μια διαφανή HD οθόνη αφής LCD 29 ιντσών, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση μηνυμάτων, τις ημερομηνίες λήξης των τροφίμων και την προβολή φωτογραφιών. Ουσιαστικά πρόκειται για τον οικογενειακό πίνακα ανακοινώσεων.
Τα Samsung Galaxy Buds+ ήρθαν για την απόλυτη εμπειρία ήχου
Τα Samsung Galaxy Buds+ ήρθαν για την απόλυτη εμπειρία ήχου Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει τη διάθεση των Buds+. Τα Buds+ είναι τα νέα ασύρματα ακουστικά της σειράς Galaxy, που ήρθαν για να προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία ήχου. Το σύστημα 3 μικροφώνων μπορεί και προσαρμόζεται στο περιβάλλον, χάρη στον ισορροπημένο ήχο της AKG, με πλούσια πρίμα και βαθιά μπάσα, για πεντακάθαρες κλήσεις. Με τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας σε ασύρματα Galaxy ακουστικά μέχρι σήμερα, υπόσχονται απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με ένα απαλό άγγιγμα (tap).
To Samsung Galaxy S20 έφτασε και φέρνει νέες εμπειρίες
To Samsung Galaxy S20 έφτασε και φέρνει νέες εμπειρίες Η σειρά Samsung Galaxy S20 είναι η πρώτη, πλήρης σειρά 5G smartphones της εταιρείας, με πρωτοποριακές 5G τεχνολογίες και κάμερα με τεχνητή νοημοσύνη, σχεδιασμένη για το μέλλον της επικοινωνίας!